Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠαχύ ποδήλατο βουνών ροδών ηλεκτρικό

Για άνδρες και για γυναίκες παχύ ποδήλατο βουνών ροδών ηλεκτρικό με την μπαταρία Downtube πολυσύνθετη

Για άνδρες και για γυναίκες παχύ ποδήλατο βουνών ροδών ηλεκτρικό με την μπαταρία Downtube πολυσύνθετη

Για άνδρες και για γυναίκες παχύ ποδήλατο βουνών ροδών ηλεκτρικό με την μπαταρία Downtube πολυσύνθετη
Για άνδρες και για γυναίκες παχύ ποδήλατο βουνών ροδών ηλεκτρικό με την μπαταρία Downtube πολυσύνθετη Για άνδρες και για γυναίκες παχύ ποδήλατο βουνών ροδών ηλεκτρικό με την μπαταρία Downtube πολυσύνθετη Για άνδρες και για γυναίκες παχύ ποδήλατο βουνών ροδών ηλεκτρικό με την μπαταρία Downtube πολυσύνθετη Για άνδρες και για γυναίκες παχύ ποδήλατο βουνών ροδών ηλεκτρικό με την μπαταρία Downtube πολυσύνθετη Για άνδρες και για γυναίκες παχύ ποδήλατο βουνών ροδών ηλεκτρικό με την μπαταρία Downtube πολυσύνθετη Για άνδρες και για γυναίκες παχύ ποδήλατο βουνών ροδών ηλεκτρικό με την μπαταρία Downtube πολυσύνθετη

Μεγάλες Εικόνας :  Για άνδρες και για γυναίκες παχύ ποδήλατο βουνών ροδών ηλεκτρικό με την μπαταρία Downtube πολυσύνθετη

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Guangdong, Κίνα
Μάρκα: SMLRO
Αριθμό μοντέλου: XDC600
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Τιμή: $631.00/Pieces 1-10 Pieces
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1 χαρτοκιβώτιο pcs/1

Για άνδρες και για γυναίκες παχύ ποδήλατο βουνών ροδών ηλεκτρικό με την μπαταρία Downtube πολυσύνθετη

περιγραφή
Εργαλεία: 21 ταχύτητα Υλικό πλαισίων: Κράμα αργιλίου
Μέγεθος ροδών: 26» Τάση: 48V
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: Μπαταρία λίθιου Φρενάροντας σύστημα: Μηχανικό φρένο δίσκων
Χρόνος χρέωσης: >3 ώρες Θέση μηχανών: Οπίσθια μηχανή πλημνών
Θέση μπαταριών: Κάτω από το σωλήνα Ικανότητα μπαταριών: 17.5AH
Μπαταρία: μπαταρία λίθιου 48V 17.5AH Εργαλείο: 21-ταχύτητα Shimano
Ανώτατη ταχύτητα: 45 km/h Επίδειξη: Πολυσύνθετη ψηφιακή επίδειξη LCD
Υψηλό φως:

17.5AH παχύ ποδήλατο βουνών ροδών ηλεκτρικό

,

Πολυσύνθετο παχύ ποδήλατο βουνών ροδών ηλεκτρικό

,

παχύ ποδήλατο ελαστικών αυτοκινήτου ε 48V Downtube

Το νέο πιό πρόσφατο σχέδιο άφιξης που εγγυάται την ποιότητα τη μοναδική επαγγελματική ηλεκτρική δύναμη σχεδίου βοηθά το χιόνι ποδηλάτων οδοιπορικού 5 μετατοπίσεων

 

Όπως να υποθέσετε, οι ελεγκτές είναι αυτό που χρησιμοποιείτε για να ελέγξετε τις τοποθετήσεις του ε-ποδηλάτου σας. Είναι έξοχοι απλοί να χρησιμοποιηθούν. Μπορείτε να αλλάξετε το επίπεδό σας βοηθάτε, βλέπετε την ταχύτητα και την απόστασή σας, και ελέγχετε πόση ισχύς της μπαταρίας έχετε την παραμονή.

 

σχεδιασμένος με ένα ανθεκτικό πλαίσιο αλουμινίου, double-walled ρόδες και μια άνετη σέλα. Το μακροχρόνιο seatpost είναι διευθετήσιμο ύψος που το άριστο ύψος λαβών επιτρέπει σε σας για να συνεχίσει την οδήγηση χαλαρωμένη και άνετος

 

Το Shimano 7 μοχλός μετατόπισης και derailleurs ταχύτητας παρέχει την ακριβή και ομαλή μετατόπιση εξασφαλίζει ότι το drivetrain σας ανταποκρίνεται για πολύ καιρό ενώ. Η πιό σύντομη απόσταση φρεναρίσματος και η οδηγώντας ασφάλειά σας εξασφαλίζονται, δεδομένου ότι και τα μπροστινά & οπίσθια μηχανικά φρένα δίσκων είναι καλά εξοπλισμένα στα ηλεκτρικά ποδήλατα βουνών. Η ρυθμιστική βαλβίδα αντίχειρων θα είναι ασφαλέστερη για τη χρήση επειδή δεν συμβιβάζουν το πιάσιμό σας κατά την οδήγηση στην ανώμαλη έκταση, τους βροχερούς ή λασπώδεις δρόμους.

 

Ευαίσθητο και σταθερό μηχανικό φρένο που σχεδιάζεται με τις τρύπες διασκεδασμού θερμότητας, οι οποίες μπορούν διαλύω τη θερμότητα γρήγορα κάτω από τη μεγάλη οδήγηση. Το shock-absorbing μπροστινό δίκρανο σας καθιστά άνετους όταν προσκρούσεις ταχύτητας περασμάτων, ανώμαλοι δρόμοι και άλλοι σύνθετοι οδικοί όροι, προκειμένου να προστατευθεί το σώμα ποδηλάτων.

 

Προδιαγραφή
Όνομα Ποδήλατο χιονιού
Πρότυπος αριθμός XDC600
Εργαλεία 21 ταχύτητα
Υλικό πλαισίων Κράμα αργιλίου
Μέγεθος ροδών 26»
Τάση 48V
Φρενάροντας σύστημα Μηχανικό φρένο δίσκων
Χρόνος χρέωσης >3 ώρες
Θέση μηχανών Οπίσθιο Drive
Μπαταρία μπαταρία λίθιου 48V 17.5AH
Ανώτατη ταχύτητα 45 km/h
Επίδειξη Πολυσύνθετη ψηφιακή επίδειξη LCD
Για άνδρες και για γυναίκες παχύ ποδήλατο βουνών ροδών ηλεκτρικό με την μπαταρία Downtube πολυσύνθετη 0
Για άνδρες και για γυναίκες παχύ ποδήλατο βουνών ροδών ηλεκτρικό με την μπαταρία Downtube πολυσύνθετη 2
Για άνδρες και για γυναίκες παχύ ποδήλατο βουνών ροδών ηλεκτρικό με την μπαταρία Downtube πολυσύνθετη 4
Για άνδρες και για γυναίκες παχύ ποδήλατο βουνών ροδών ηλεκτρικό με την μπαταρία Downtube πολυσύνθετη 6
Για άνδρες και για γυναίκες παχύ ποδήλατο βουνών ροδών ηλεκτρικό με την μπαταρία Downtube πολυσύνθετη 8
Για άνδρες και για γυναίκες παχύ ποδήλατο βουνών ροδών ηλεκτρικό με την μπαταρία Downtube πολυσύνθετη 10
Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Για άνδρες και για γυναίκες παχύ ποδήλατο βουνών ροδών ηλεκτρικό με την μπαταρία Downtube πολυσύνθετη 12
Για άνδρες και για γυναίκες παχύ ποδήλατο βουνών ροδών ηλεκτρικό με την μπαταρία Downtube πολυσύνθετη 14
Για άνδρες και για γυναίκες παχύ ποδήλατο βουνών ροδών ηλεκτρικό με την μπαταρία Downtube πολυσύνθετη 16
Η Co. ποδηλάτων Mingnuo Shenzhen, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2016, δημιουργώντας και παράγοντας το ποδήλατο, ποδήλατο βουνών, ηλεκτρικά ποδήλατα, οδικά οχήματα, που διπλώνουν τα ποδήλατα, και άλλα προϊόντα ποδηλάτων. Τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται από την κομψή εμφάνιση, την ανώτερη ποιότητα, την ανάμεικτη προδιαγραφή, το νέο σχέδιο, την ασφάλεια και την αξιοπιστία. Εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους ευρωπαϊκούς και αμερικανικούς πελάτες και πωλούνται σε όλο τον κόσμο. Αυτήν την περίοδο, έχουμε καθιερώσει τις επιχειρησιακές σχέσεις με περισσότερες από 20 επιχειρήσεις εξωτερικού εμπορίου και οι δύο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Με ένα πλήρες σύνολο δυνατότητας, ενός τέλειου συστήματος ποιοτικής ασφάλειας και μιας προηγμένης εξεταστικής μεθόδου, έχουμε δοκιμάσει τους σχεδιαστές, τους μηχανικούς, το διοικητικό προσωπικό και τους εργαζομένους. Τονίζουμε πάντα στην ποιότητα των προϊόντων και τη νέα ανάπτυξη προϊόντος. Μέσω της παραγωγής και της διαχείρισής μας, κολλάμε αυστηρά στην αρχή «της υπογράμμισης στην ποιότητα, να τονίσουμε με την πίστωση, της επιδίωξης για λίγο κέρδος και της συνέχισης για την ανάπτυξη». Έχουμε κερδίσει μια καλή φήμη μεταξύ των πελατών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Με την ακριβή ποιοτική διαχείριση, την αξιόπιστη πίστωση, την ισχυρή δύναμη και το περιεκτικό δίκτυο μάρκετίνγκ μας, καλωσορίζουμε ειλικρινά τους πελάτες για να συνεργαστούμε με μας. Θα επιθυμούσαμε να σας συνοδεύσουμε για να δημιουργήσουμε το λαμπρό μέλλον.
Συσκευασία & παράδοση
Για άνδρες και για γυναίκες παχύ ποδήλατο βουνών ροδών ηλεκτρικό με την μπαταρία Downtube πολυσύνθετη 18
Για άνδρες και για γυναίκες παχύ ποδήλατο βουνών ροδών ηλεκτρικό με την μπαταρία Downtube πολυσύνθετη 20
Για άνδρες και για γυναίκες παχύ ποδήλατο βουνών ροδών ηλεκτρικό με την μπαταρία Downtube πολυσύνθετη 22
Για να εξασφαλίσουν καλύτερα την ασφάλεια των αγαθών σας, οι επαγγελματικές, φιλικές προς το περιβάλλον, κατάλληλες και αποδοτικές συσκευάζοντας υπηρεσίες θα παρασχεθούν.
FAQ
Q.1: Πού η επιχείρησή σας βρίσκεται; Α: Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στην πόλη Shenzhen, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, Κίνα. Q.2: Πώς είναι η συσκευασία; Α: Συσκευάζουμε τα ποδήλατά μας/μηχανικό δίκυκλο στα κουτιά από χαρτόνι. Ένα ποδήλατο ανά χαρτοκιβώτιο. Q.3: Ποια είναι η διαδικασία καταβολής σας; Α: T/T 30% ως κατάθεση, και 70% πριν από την παράδοση. Οι φωτογραφίες των προϊόντων και των συσκευασιών θα σας παρουσιαστούν σε προτού να πληρώσετε την ισορροπία. Q.4: Μπορώ να πάρω ένα δείγμα και πόσο καιρό θα πάρει; Α: Ναι. Μπορούμε να παρέχουμε τα δείγματα. Αλλά ο αγοραστής πληρώνει για το δείγμα και το φορτίο. μέσα σε 7 ημέρες μετά από να λάβουν την πληρωμή, τα δείγματα θα σταλούν. Q.5: Μπορώ να αναμίξω τα διαφορετικά πρότυπα σε ένα εμπορευματοκιβώτιο; Α: Ναι. Τα διαφορετικά πρότυπα μπορούν να αναμιχθούν σε ένα εμπορευματοκιβώτιο. Q.6: Ποια είναι η εξουσιοδότηση μεταπώλησης; Α: Τα προϊόντα μας είναι εξουσιοδότηση 1 ετών εκτός από την προκαλούμενη από τον άνθρωπο ζημία.
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shen zhen Tuxiang Technology co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: admin

Τηλ.:: +8613530411081

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)