Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠαχύ ποδήλατο βουνών ροδών ηλεκτρικό

XDC600 παχύ ποδήλατο 48V βουνών ροδών ηλεκτρικό με το μηχανικό φρένο δίσκων

XDC600 παχύ ποδήλατο 48V βουνών ροδών ηλεκτρικό με το μηχανικό φρένο δίσκων

XDC600 παχύ ποδήλατο 48V βουνών ροδών ηλεκτρικό με το μηχανικό φρένο δίσκων
XDC600 παχύ ποδήλατο 48V βουνών ροδών ηλεκτρικό με το μηχανικό φρένο δίσκων XDC600 παχύ ποδήλατο 48V βουνών ροδών ηλεκτρικό με το μηχανικό φρένο δίσκων XDC600 παχύ ποδήλατο 48V βουνών ροδών ηλεκτρικό με το μηχανικό φρένο δίσκων XDC600 παχύ ποδήλατο 48V βουνών ροδών ηλεκτρικό με το μηχανικό φρένο δίσκων XDC600 παχύ ποδήλατο 48V βουνών ροδών ηλεκτρικό με το μηχανικό φρένο δίσκων XDC600 παχύ ποδήλατο 48V βουνών ροδών ηλεκτρικό με το μηχανικό φρένο δίσκων

Μεγάλες Εικόνας :  XDC600 παχύ ποδήλατο 48V βουνών ροδών ηλεκτρικό με το μηχανικό φρένο δίσκων

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Guangdong, Κίνα
Μάρκα: SMLRO
Αριθμό μοντέλου: XDC600
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Τιμή: $631.00/Pieces 1-10 Pieces
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1 χαρτοκιβώτιο pcs/1

XDC600 παχύ ποδήλατο 48V βουνών ροδών ηλεκτρικό με το μηχανικό φρένο δίσκων

περιγραφή
Εργαλεία: 21 ταχύτητα Υλικό πλαισίων: Κράμα αργιλίου
Μέγεθος ροδών: 26» Τάση: 48V
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: Μπαταρία λίθιου Φρενάροντας σύστημα: Μηχανικό φρένο δίσκων
Χρόνος χρέωσης: >3 ώρες Θέση μηχανών: Οπίσθια μηχανή πλημνών
Ικανότητα μπαταριών: 17.5AH Μπαταρία: μπαταρία λίθιου 48V 17.5AH
Εργαλείο: 21-ταχύτητα Shimano Ανώτατη ταχύτητα: 45 km/h
Επίδειξη: Πολυσύνθετη ψηφιακή επίδειξη LCD
Υψηλό φως:

XDC600 πλήρες ηλεκτρικό ποδήλατο ροδών αναστολής παχύ

,

48V παχύ ποδήλατο βουνών ροδών ηλεκτρικό

,

XDC600 παχύ ποδήλατο βουνών ροδών ηλεκτρικό

Υψηλός - ηλεκτρική δύναμη ποιοτικού η επαγγελματική σχεδίου βοηθά 5 ποδήλατα βουνών μετατοπίσεων

 

Το Shimano 7 μοχλός μετατόπισης και derailleurs ταχύτητας παρέχει την ακριβή και ομαλή μετατόπιση εξασφαλίζει ότι το drivetrain σας ανταποκρίνεται για πολύ καιρό ενώ. Η πιό σύντομη απόσταση φρεναρίσματος και η οδηγώντας ασφάλειά σας εξασφαλίζονται, δεδομένου ότι και τα μπροστινά & οπίσθια μηχανικά φρένα δίσκων είναι καλά εξοπλισμένα στα ηλεκτρικά ποδήλατα βουνών. Η ρυθμιστική βαλβίδα αντίχειρων θα είναι ασφαλέστερη για τη χρήση επειδή δεν συμβιβάζουν το πιάσιμό σας κατά την οδήγηση στην ανώμαλη έκταση, τους βροχερούς ή λασπώδεις δρόμους.

 

Η οδήγηση και να ανταλάξουν με το ε-ποδήλατο είναι τρομερές. Μπορείτε να φέρετε περισσότερων ιδρώνοντας λιγότερο, να πάνε γρηγορότερα από ένα παραδοσιακό ποδήλατο με τη λιγότερη προσπάθεια, και δεν θα ειναι απαραίτητο να εξετάσετε τα μποτιλιαρίσματα ή τα γκαράζ στάθμευσης. Συν, ξοδεύετε το χρόνο έξω από να πάρετε την άσκηση. Ακριβώς όπως σε ένα παραδοσιακό ποδήλατο, η γνώση πώς να οδηγήσει και να ανταλάξει ακίνδυνα σε ένα ε-ποδήλατο θα κάνει την εμπειρία σας που πολύ περισσότερη διασκέδαση και ανταμοιβή.

 

Το φρένο ελαφριά και ομοιόμορφα-βασικά όλα τα ε-ποδήλατα έρχεται με τα φρένα δίσκων, το οποίο σημαίνει καλύτερα σε όλους τους όρους. Όταν συνηθίζετε το νέα ποδήλατο και τα φρένα σας, να είστε βέβαιος να φρεναρίσει πάντα με ένα ελαφρύ χέρι και έναν βαθμιαίο, ακόμη και τράβηγμα και των δύο μοχλών φρένων.

 

Ακολουθήστε ότι οι κανόνες του νέου ε-ποδηλάτου δρόμος-σας θα σας φέρουν ένα νέο επίπεδο ελευθερίας και διασκέδαση-αλλά είστε ακόμα αρμόδιοι για τη γνώση και μετά από όλους τους κανόνες του δρόμου, των πορειών, και των ιχνών στην περιοχή σας. Υπάρχει πολύς που αγαπά για τα ε-ποδήλατα, κάνετε έτσι το μέρος σας στην επίδειξη πώς είναι ένας τρόπος διασκέδασης να οδηγήσουν. Κανένας δεν συμπαθεί έναν απερίσκεπτο αναβάτη, ειδικά όταν είναι σε ένα ε-ποδήλατο.

 

Προδιαγραφή
Όνομα Ποδήλατα βουνών
Πρότυπος αριθμός XDC600
Εργαλεία 21 ταχύτητα
Υλικό πλαισίων Κράμα αργιλίου
Μέγεθος ροδών 26»
Τάση 48V
Φρενάροντας σύστημα Μηχανικό φρένο δίσκων
Χρόνος χρέωσης >3 ώρες
Θέση μηχανών Οπίσθιο Drive
Μπαταρία μπαταρία λίθιου 48V 17.5AH
Ανώτατη ταχύτητα 45 km/h
Επίδειξη Πολυσύνθετη ψηφιακή επίδειξη LCD
 
XDC600 παχύ ποδήλατο 48V βουνών ροδών ηλεκτρικό με το μηχανικό φρένο δίσκων 0
XDC600 παχύ ποδήλατο 48V βουνών ροδών ηλεκτρικό με το μηχανικό φρένο δίσκων 2
XDC600 παχύ ποδήλατο 48V βουνών ροδών ηλεκτρικό με το μηχανικό φρένο δίσκων 4
XDC600 παχύ ποδήλατο 48V βουνών ροδών ηλεκτρικό με το μηχανικό φρένο δίσκων 6
XDC600 παχύ ποδήλατο 48V βουνών ροδών ηλεκτρικό με το μηχανικό φρένο δίσκων 8
XDC600 παχύ ποδήλατο 48V βουνών ροδών ηλεκτρικό με το μηχανικό φρένο δίσκων 10
Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
XDC600 παχύ ποδήλατο 48V βουνών ροδών ηλεκτρικό με το μηχανικό φρένο δίσκων 12
XDC600 παχύ ποδήλατο 48V βουνών ροδών ηλεκτρικό με το μηχανικό φρένο δίσκων 14
XDC600 παχύ ποδήλατο 48V βουνών ροδών ηλεκτρικό με το μηχανικό φρένο δίσκων 16
Η Co. ποδηλάτων Mingnuo Shenzhen, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2016, δημιουργώντας και παράγοντας το ποδήλατο, ποδήλατο βουνών, ηλεκτρικά ποδήλατα, οδικά οχήματα, που διπλώνουν τα ποδήλατα, και άλλα προϊόντα ποδηλάτων. Τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται από την κομψή εμφάνιση, την ανώτερη ποιότητα, την ανάμεικτη προδιαγραφή, το νέο σχέδιο, την ασφάλεια και την αξιοπιστία. Εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους ευρωπαϊκούς και αμερικανικούς πελάτες και πωλούνται σε όλο τον κόσμο. Αυτήν την περίοδο, έχουμε καθιερώσει τις επιχειρησιακές σχέσεις με περισσότερες από 20 επιχειρήσεις εξωτερικού εμπορίου και οι δύο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Με ένα πλήρες σύνολο δυνατότητας, ενός τέλειου συστήματος ποιοτικής ασφάλειας και μιας προηγμένης εξεταστικής μεθόδου, έχουμε δοκιμάσει τους σχεδιαστές, τους μηχανικούς, το διοικητικό προσωπικό και τους εργαζομένους. Τονίζουμε πάντα στην ποιότητα των προϊόντων και τη νέα ανάπτυξη προϊόντος. Μέσω της παραγωγής και της διαχείρισής μας, κολλάμε αυστηρά στην αρχή «της υπογράμμισης στην ποιότητα, να τονίσουμε με την πίστωση, της επιδίωξης για λίγο κέρδος και της συνέχισης για την ανάπτυξη». Έχουμε κερδίσει μια καλή φήμη μεταξύ των πελατών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Με την ακριβή ποιοτική διαχείριση, την αξιόπιστη πίστωση, την ισχυρή δύναμη και το περιεκτικό δίκτυο μάρκετίνγκ μας, καλωσορίζουμε ειλικρινά τους πελάτες για να συνεργαστούμε με μας. Θα επιθυμούσαμε να σας συνοδεύσουμε για να δημιουργήσουμε το λαμπρό μέλλον.
Συσκευασία & παράδοση
XDC600 παχύ ποδήλατο 48V βουνών ροδών ηλεκτρικό με το μηχανικό φρένο δίσκων 18
XDC600 παχύ ποδήλατο 48V βουνών ροδών ηλεκτρικό με το μηχανικό φρένο δίσκων 20
XDC600 παχύ ποδήλατο 48V βουνών ροδών ηλεκτρικό με το μηχανικό φρένο δίσκων 22
Για να εξασφαλίσουν καλύτερα την ασφάλεια των αγαθών σας, οι επαγγελματικές, φιλικές προς το περιβάλλον, κατάλληλες και αποδοτικές συσκευάζοντας υπηρεσίες θα παρασχεθούν.
FAQ
Q.1: Πού η επιχείρησή σας βρίσκεται; Α: Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στην πόλη Shenzhen, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, Κίνα. Q.2: Πώς είναι η συσκευασία; Α: Συσκευάζουμε τα ποδήλατά μας/μηχανικό δίκυκλο στα κουτιά από χαρτόνι. Ένα ποδήλατο ανά χαρτοκιβώτιο. Q.3: Ποια είναι η διαδικασία καταβολής σας; Α: T/T 30% ως κατάθεση, και 70% πριν από την παράδοση. Οι φωτογραφίες των προϊόντων και των συσκευασιών θα σας παρουσιαστούν σε προτού να πληρώσετε την ισορροπία. Q.4: Μπορώ να πάρω ένα δείγμα και πόσο καιρό θα πάρει; Α: Ναι. Μπορούμε να παρέχουμε τα δείγματα. Αλλά ο αγοραστής πληρώνει για το δείγμα και το φορτίο. μέσα σε 7 ημέρες μετά από να λάβουν την πληρωμή, τα δείγματα θα σταλούν. Q.5: Μπορώ να αναμίξω τα διαφορετικά πρότυπα σε ένα εμπορευματοκιβώτιο; Α: Ναι. Τα διαφορετικά πρότυπα μπορούν να αναμιχθούν σε ένα εμπορευματοκιβώτιο. Q.6: Ποια είναι η εξουσιοδότηση μεταπώλησης; Α: Τα προϊόντα μας είναι εξουσιοδότηση 1 ετών εκτός από την προκαλούμενη από τον άνθρωπο ζημία.
 
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shen zhen Tuxiang Technology co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: admin

Τηλ.:: +8613530411081

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)