Αρχική Σελίδα Προϊόνταηλεκτρικό ποδήλατο βουνών 26 ίντσας

Μπαταρία ηλεκτρικό ποδήλατο SMLRO C6 λίθιου βουνών 26 ίντσας με το φρένο διακοπών

Μπαταρία ηλεκτρικό ποδήλατο SMLRO C6 λίθιου βουνών 26 ίντσας με το φρένο διακοπών

Μπαταρία ηλεκτρικό ποδήλατο SMLRO C6 λίθιου βουνών 26 ίντσας με το φρένο διακοπών
Μπαταρία ηλεκτρικό ποδήλατο SMLRO C6 λίθιου βουνών 26 ίντσας με το φρένο διακοπών Μπαταρία ηλεκτρικό ποδήλατο SMLRO C6 λίθιου βουνών 26 ίντσας με το φρένο διακοπών Μπαταρία ηλεκτρικό ποδήλατο SMLRO C6 λίθιου βουνών 26 ίντσας με το φρένο διακοπών Μπαταρία ηλεκτρικό ποδήλατο SMLRO C6 λίθιου βουνών 26 ίντσας με το φρένο διακοπών Μπαταρία ηλεκτρικό ποδήλατο SMLRO C6 λίθιου βουνών 26 ίντσας με το φρένο διακοπών Μπαταρία ηλεκτρικό ποδήλατο SMLRO C6 λίθιου βουνών 26 ίντσας με το φρένο διακοπών Μπαταρία ηλεκτρικό ποδήλατο SMLRO C6 λίθιου βουνών 26 ίντσας με το φρένο διακοπών Μπαταρία ηλεκτρικό ποδήλατο SMLRO C6 λίθιου βουνών 26 ίντσας με το φρένο διακοπών Μπαταρία ηλεκτρικό ποδήλατο SMLRO C6 λίθιου βουνών 26 ίντσας με το φρένο διακοπών Μπαταρία ηλεκτρικό ποδήλατο SMLRO C6 λίθιου βουνών 26 ίντσας με το φρένο διακοπών Μπαταρία ηλεκτρικό ποδήλατο SMLRO C6 λίθιου βουνών 26 ίντσας με το φρένο διακοπών

Μεγάλες Εικόνας :  Μπαταρία ηλεκτρικό ποδήλατο SMLRO C6 λίθιου βουνών 26 ίντσας με το φρένο διακοπών

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Guangdong, Κίνα
Μάρκα: SMLRO
Αριθμό μοντέλου: C6
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Τιμή: $421.00 - $466.00/Pieces

Μπαταρία ηλεκτρικό ποδήλατο SMLRO C6 λίθιου βουνών 26 ίντσας με το φρένο διακοπών

περιγραφή
Εργαλεία: 21 ταχύτητα Σειρά ανά δύναμη: 31 - 60 χλμ
Υλικό πλαισίων: Κράμα αργιλίου Μέγεθος ροδών: 26»
Ανώτατη ταχύτητα: 30-50km/h Τάση: 48V
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: Μπαταρία λίθιου Φρενάροντας σύστημα: Φρένο δίσκων
Χρόνος χρέωσης: >3 ώρες Θέση μηχανών: Οπίσθια μηχανή πλημνών
Θέση μπαταριών: Κάτω από το σωλήνα Ικανότητα μπαταριών: 10AH/13AH
Τύπος μπαταριών: 10AH/13AH μπαταρία λίθιου Δύναμη μηχανών: 250W/350W/500W οπίσθια μηχανή πλημνών
Εργαλείο: 21-ταχύτητα Shimano
Υψηλό φως:

Ηλεκτρικό ποδήλατο smlro c6 φρένων διακοπών

,

C6 ηλεκτρικό ποδήλατο βουνών 26 ίντσας

,

Λίθιο ηλεκτρικό ποδήλατο βουνών 26 ίντσας

Ηλεκτρική πτώση ποδηλάτων που στέλνει το διαθέσιμο 250W/350W/500W μηχανών 10AH/13AH λίθιου ποδήλατο EM βουνών μπαταριών SMLRO C6 ηλεκτρικό

 

Εάν οι λόφοι σας αποθαρρύνουν από την οδήγηση ενός ποδηλάτου, τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι η τέλεια λύση! Η ώθηση θα σας βοηθήσει να τροφοδοτήσετε δεξιά επάνω τους λόφους, και ενισχύει το επίπεδο ικανότητάς σας τόσο πιό μακροχρόνιο, τα γρηγορότερα ταξίδια είναι πάντα προσιτά. Όχι άλλο ανησυχητικός εάν μπορείτε ή όχι να το κάνετε!

 

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα κάνουν το μακρύ ποδήλατο ανταλάσσουν έξοχο εφικτό, και κάνουν οποιων δήποτε να ανταλάξουν πιό ευχάριστος και πολύ λιγότερο ιδρωμένος απ'ό, τι σε ένα παραδοσιακό ποδήλατο. Συν, η ώθηση σας αφήνει να φέρετε περισσότερων στα τρεξίματα θελημάτων, που δίνουν σας ακόμα έναν λόγο να πάρει το ε-ποδήλατό σας αντί του αυτοκινήτου σας! Μπορείτε να αισθανθείτε καλοί για να πάρετε την άσκηση ελαττώνοντας τον αντίκτυπό σας στο περιβάλλον.

 

Πρότυπο

C6

Πλαίσιο

6061 πλαίσιο κραμάτων αργιλίου

Δίκρανο

Δίκρανο αναστολής κορωνών κραμάτων αργιλίου

Μηχανή

αβούρτσιστη οπίσθια μηχανή πλημνών 48V 350W/500W

Ανώτατη ταχύτητα

γύρω από 40km/h

Μπαταρία

μπαταρία λίθιου 48V 10Ah/13Ah

Σειρά

Πλήρως ηλεκτρική σειρά τρόπου: περίπου 35~40km

Το πεντάλι βοηθά τη σειρά τρόπου: περίπου 60~70km

Φρένο

Μηχανικό φρένο δίσκων με κομμένο το δύναμη χαρακτηριστικό γνώρισμα

Εργαλείο

21-ταχύτητα Shimano

Επίδειξη

Η έξυπνη επίδειξη LCD που παρουσιάζει ταχύτητα, θέση μπαταριών, πεντάλι βοηθά το επίπεδο, κ.λπ.

Ρυθμιστική βαλβίδα

Ρυθμιστική βαλβίδα συστροφής στη δεξιά πλευρά Handlebar

Προβολέας

Προβολέας οδηγήσεων που τροφοδοτείται από την μπαταρία

Ρόδα

26 ρόδα ίντσας MTB " x1.95»

 

Ηλεκτρικά ποδήλατα εναντίον των αυτοκινήτων
Τα αυτοκίνητα μπορούν να σας πάρουν πολύς μακρύτερα και γρηγορότερα ταξίδια, πρέπει να ανησυχήσετε λιγότερο για τις καιρικές συνθήκες, και μπορείτε να μεταφέρετε πολλής. Αλλά τα αυτοκίνητα είναι πολύ χειρότερα για τον πλανήτη από τα ε-ποδήλατα είναι, και τα αυτοκίνητα είναι ακριβότερα αρχικά και χρόνος-θεωρούν τη συντήρηση, το αέριο, τη χορήγηση αδειών, και τις ασφαλιστικές δαπάνες. Συν, δεν παίρνετε την άσκηση και πρέπει να εξετάσετε την κυκλοφορία και τη στάθμευση.

 

Τα ε-ποδήλατα σας αφήνουν να πάτε μακρύτερα και γρηγορότερα, και να σας βοηθήσετε να κάνετε περισσότερα με το ποδήλατο. Υπάρχει ένα ε-ποδήλατο για το καθένα, κανένα θέμα εάν δεν είχατε ποτέ ένα ποδήλατο πριν, επιστρέφετε από έναν τραυματισμό, θέλετε να συμβαδίσετε με τους γρηγορότερους αναβάτες, ή να θελήσετε ακριβώς να έχετε τη διασκέδαση σε κάθε ενιαίο γύρο. Τα ε-ποδήλατα ισιώνουν τους λόφους, σας αφήνουν να φέρετε τα βαρύτερα φορτία, και να σας βοηθήσετε να ελαττώσετε τα ταξίδια αυτοκινήτων. Το καλύτερο μέρος; Παίρνετε ακόμα τα οφέλη ενός παραδοσιακού ποδηλάτου, όπως την άσκηση, χρόνος έξω, και όχι πρέπει να καθίσετε μέσα με τα μποτιλιαρίσματα ή να βρείτε το χώρο στάθμευσης.

 

 

Μπαταρία ηλεκτρικό ποδήλατο SMLRO C6 λίθιου βουνών 26 ίντσας με το φρένο διακοπών 0Μπαταρία ηλεκτρικό ποδήλατο SMLRO C6 λίθιου βουνών 26 ίντσας με το φρένο διακοπών 2Μπαταρία ηλεκτρικό ποδήλατο SMLRO C6 λίθιου βουνών 26 ίντσας με το φρένο διακοπών 4Μπαταρία ηλεκτρικό ποδήλατο SMLRO C6 λίθιου βουνών 26 ίντσας με το φρένο διακοπών 6Μπαταρία ηλεκτρικό ποδήλατο SMLRO C6 λίθιου βουνών 26 ίντσας με το φρένο διακοπών 8Μπαταρία ηλεκτρικό ποδήλατο SMLRO C6 λίθιου βουνών 26 ίντσας με το φρένο διακοπών 10Μπαταρία ηλεκτρικό ποδήλατο SMLRO C6 λίθιου βουνών 26 ίντσας με το φρένο διακοπών 12Μπαταρία ηλεκτρικό ποδήλατο SMLRO C6 λίθιου βουνών 26 ίντσας με το φρένο διακοπών 14Μπαταρία ηλεκτρικό ποδήλατο SMLRO C6 λίθιου βουνών 26 ίντσας με το φρένο διακοπών 16Μπαταρία ηλεκτρικό ποδήλατο SMLRO C6 λίθιου βουνών 26 ίντσας με το φρένο διακοπών 18Μπαταρία ηλεκτρικό ποδήλατο SMLRO C6 λίθιου βουνών 26 ίντσας με το φρένο διακοπών 20Μπαταρία ηλεκτρικό ποδήλατο SMLRO C6 λίθιου βουνών 26 ίντσας με το φρένο διακοπών 22

Όροι Delivery&Trade

  

1) Μπορούμε να στείλουμε τα ε-ποδήλατα στους αγοραστές από το σιδηρόδρομο ή θαλασσίως. Συνήθως θα διαρκέσει 45~60 ημέρες.

 

1) Για την τιμή EXW, οι πελάτες υπέδειξαν επάνω την αποστολέα τους για να πάρουν το φορτίο από την αποθήκη εμπορευμάτων.

2) Για την τιμή CIF/FOB, τακτοποιούμε την αποστολή των πελατών που ονομάζονται την αποθήκη εμπορευμάτων, συμπεριλαμβανομένου του τοπικού κινεζικού εκτελωνισμού, τις τοπικές δαπάνες. Οι πελάτες είναι αρμόδιοι για να χειριστούν τις τελικούς τοπικούς δαπάνες και τον εκτελωνισμό.

3) Για την τιμή DDU/DDP, τακτοποιούμε την αποστολή των πελατών που ονομάζονται την τελική διεύθυνση αποθηκών εμπορευμάτων, συμπεριλαμβανομένων όλων των εκτελωνισμών και των δύο πλευρών και όλων των δαπανών λιμένων. Οι πελάτες πρέπει να συνεργαστούν με το λογιστικό πράκτορα αποστολέων μας για να τελειώσουν την εκκαθάριση και την πληρωμή ΔΑΣΜΟΛΟΓΙΩΝ.

 

 4), Για την τιμή DDP, παραδίδουμε τα ποδήλατα στη διεύθυνση του αγοραστή, κάνουμε τον εκτελωνισμό και πληρώνουμε όλο το φόρο για τον αγοραστή.

Συσκευασία

Υλικό: Συσκευασία χαρτοκιβωτίων και συσκευασία πλαστικών ταινιών, χαρτοκιβώτιο που συσκευάζει έξω.

 

Η υπηρεσία μας

 

1.Our το εργοστάσιο είναι περασμένη πιστοποίηση του ISO και μπορούμε να παρέχουμε την πιστοποίηση CE.

2.For η μικρή ποσότητα, αγοραστής πληρώνει την πληρωμή 100% και στέλνουμε τα ποδήλατα στον αγοραστή. Για τη μεγάλη ποσότητα, δεχόμαστε την κατάθεση 40% πρίν προετοιμάζουμε τα αγαθά και στέλνουμε τα αγαθά μόλις τελειώνουν την πληρωμή υπολοίπου 60%.

3.Our τα προϊόντα είναι εξουσιοδότηση 1 ετών εκτός από την προκαλούμενη από τον άνθρωπο ζημία.

4.We μπορεί να παραγάγει τα προϊόντα ποδηλάτων σύμφωνα με το αίτημά σας συμπεριλαμβανομένου του λογότυπου.

5. Θα απαντήσουμε η έρευνά σας σε 24 ώρες.

6.When που πήρατε το δείγμα, τα εξετάζουν, και με δίνουν ανατροφοδοτούν. Εάν να έχοντας οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μας ελάτε σε επαφή με, θα σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση

7.We είναι πρόθυμα να δοκιμάσουν το καλύτερό μας που κάνει να σας εξετάσει και να χτίσει μια μακροπρόθεσμη συνεταιριστική σχέση με σας.

 

 

FAQ

 

Q.1: Πού η επιχείρησή σας βρίσκεται; Πώς μπορώ να επισκεφτώ εκεί;

 

Α: Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στην πόλη Shenzhen, επαρχία Guanddon, Κίνα. Καλωσορίστε για να μας επισκεφτείτε.

Q.2: Πώς είναι η συσκευασία;
 Α: Γενικά, συσκευάζουμε τα αγαθά μας στα κουτιά από χαρτόνι εγγράφου. Εάν έχετε καταχωρήσει νόμιμα το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, μπορούμε να συσκευάσουμε

 αγαθά στα μαρκαρισμένα κιβώτιά σας μετά από να πάρει τις επιστολές έγκρισής σας.
Q.3: Ποια είναι η διαδικασία καταβολής σας;
 Α: T/T ή πιστωτική κάρτα ή Paypal ή Western Union.
Q.4: Ποιοι είναι οι όροι παράδοσής σας;
Α: EXW, ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, CFR, CIF, DDU, DDP.

Q.5: Πόσο καιρό είναι η χρονική ανοχή;
Α: Για τη μικρή ποσότητα, περίπου 7~15 ημέρες.

Για τη μεγάλη ποσότητα, περίπου 30~45 ημέρες
 Q.6: Μπορείτε να παραγάγετε τα προϊόντα σύμφωνα με τα δείγματα;
Α: Για τη μεγάλη ποσότητα, μπορούμε να προσαρμόσουμε το χρώμα, λογότυπο, ύφος, συσκευασία, σημάδι χαρτοκιβωτίων, διαμόρφωση, ως αγοραστή που απαιτείται.
Q.7: Μπορώ να πάρω το δείγμα και πόσο καιρό θα πάρει;

Α: Ναι.  Μπορούμε να παρέχουμε το δείγμα.  Και πρέπει να πληρώσετε για το δείγμα και το φορτίο.  μέσα σε 7days μετά από να λάβουμε την πληρωμή, θα το στείλουμε έξω.

Q.8: Μπορώ να αναμίξω τα διαφορετικά πρότυπα σε ένα εμπορευματοκιβώτιο;

Α: Ναι. Τα διαφορετικά πρότυπα μπορούν να αναμιχθούν σε ένα εμπορευματοκιβώτιο.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shen zhen Tuxiang Technology co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: admin

Τηλ.:: +8613530411081

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)