Αρχική Σελίδα Προϊόνταηλεκτρικό ποδήλατο βουνών 26 ίντσας

Χρησιμοποιημένη μπαταρία ανώτατη ταχύτητα ποδηλάτων 1000w 31MPH Smlro ηλεκτρική με την οπίσθια μηχανή πλημνών

Χρησιμοποιημένη μπαταρία ανώτατη ταχύτητα ποδηλάτων 1000w 31MPH Smlro ηλεκτρική με την οπίσθια μηχανή πλημνών

Χρησιμοποιημένη μπαταρία ανώτατη ταχύτητα ποδηλάτων 1000w 31MPH Smlro ηλεκτρική με την οπίσθια μηχανή πλημνών
Χρησιμοποιημένη μπαταρία ανώτατη ταχύτητα ποδηλάτων 1000w 31MPH Smlro ηλεκτρική με την οπίσθια μηχανή πλημνών Χρησιμοποιημένη μπαταρία ανώτατη ταχύτητα ποδηλάτων 1000w 31MPH Smlro ηλεκτρική με την οπίσθια μηχανή πλημνών Χρησιμοποιημένη μπαταρία ανώτατη ταχύτητα ποδηλάτων 1000w 31MPH Smlro ηλεκτρική με την οπίσθια μηχανή πλημνών Χρησιμοποιημένη μπαταρία ανώτατη ταχύτητα ποδηλάτων 1000w 31MPH Smlro ηλεκτρική με την οπίσθια μηχανή πλημνών Χρησιμοποιημένη μπαταρία ανώτατη ταχύτητα ποδηλάτων 1000w 31MPH Smlro ηλεκτρική με την οπίσθια μηχανή πλημνών Χρησιμοποιημένη μπαταρία ανώτατη ταχύτητα ποδηλάτων 1000w 31MPH Smlro ηλεκτρική με την οπίσθια μηχανή πλημνών Χρησιμοποιημένη μπαταρία ανώτατη ταχύτητα ποδηλάτων 1000w 31MPH Smlro ηλεκτρική με την οπίσθια μηχανή πλημνών Χρησιμοποιημένη μπαταρία ανώτατη ταχύτητα ποδηλάτων 1000w 31MPH Smlro ηλεκτρική με την οπίσθια μηχανή πλημνών

Μεγάλες Εικόνας :  Χρησιμοποιημένη μπαταρία ανώτατη ταχύτητα ποδηλάτων 1000w 31MPH Smlro ηλεκτρική με την οπίσθια μηχανή πλημνών

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Guangdong, Κίνα
Μάρκα: SMLRO
Αριθμό μοντέλου: C6
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Τιμή: $421.00 - $466.00/Pieces

Χρησιμοποιημένη μπαταρία ανώτατη ταχύτητα ποδηλάτων 1000w 31MPH Smlro ηλεκτρική με την οπίσθια μηχανή πλημνών

περιγραφή
Εργαλεία: 21 ταχύτητα Σειρά ανά δύναμη: 31 - 60 χλμ
Υλικό πλαισίων: Κράμα αργιλίου Μέγεθος ροδών: 26»
Ανώτατη ταχύτητα: 30-50km/h Τάση: 48V
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: Μπαταρία λίθιου Φρενάροντας σύστημα: Φρένο δίσκων
Χρόνος χρέωσης: >3 ώρες Θέση μηχανών: Οπίσθια μηχανή πλημνών
Θέση μπαταριών: Κάτω από το σωλήνα Ικανότητα μπαταριών: 10AH/13AH
Τύπος μπαταριών: 10AH/13AH μπαταρία λίθιου Δύναμη μηχανών: 250W/350W/500W οπίσθια μηχανή πλημνών
Εργαλείο: 21-ταχύτητα Shimano
Υψηλό φως:

ηλεκτρικό ποδήλατο 1000w smlro

,

Ηλεκτρικό ποδήλατο 1000w smlro 31MPH

,

χρησιμοποιημένο ποδήλατο βουνών smlro μπαταρία

Χρησιμοποιημένη μπαταρία ανώτατη ταχύτητα ποδηλάτων 1000w 31MPH Smlro ηλεκτρική με την οπίσθια μηχανή πλημνών

 

Τα ε-ποδήλατα σας αφήνουν να πάτε μακρύτερα και γρηγορότερα, και να σας βοηθήσετε να κάνετε περισσότερα με το ποδήλατο. Υπάρχει ένα ε-ποδήλατο για το καθένα, κανένα θέμα εάν δεν είχατε ποτέ ένα ποδήλατο πριν, επιστρέφετε από έναν τραυματισμό, θέλετε να συμβαδίσετε με τους γρηγορότερους αναβάτες, ή να θελήσετε ακριβώς να έχετε τη διασκέδαση σε κάθε ενιαίο γύρο. Τα ε-ποδήλατα ισιώνουν τους λόφους, σας αφήνουν να φέρετε τα βαρύτερα φορτία, και να σας βοηθήσετε να ελαττώσετε τα ταξίδια αυτοκινήτων. Το καλύτερο μέρος; Παίρνετε ακόμα τα οφέλη ενός παραδοσιακού ποδηλάτου, όπως την άσκηση, χρόνος έξω, και όχι πρέπει να καθίσετε μέσα με τα μποτιλιαρίσματα ή να βρείτε το χώρο στάθμευσης.

 

Εάν επιστρέφετε από έναν τραυματισμό, δεν μπορεί να οδηγήσει όσο θα θέλατε άλλα, ή σκέφτεται ακριβώς για να πάρει ένα ποδήλατο για πρώτη φορά, τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι μια τρομερή επιλογή. Η πρόσθετη ώθηση σας βοηθά να βγείτε για την άσκηση, να απολαύσετε υπαίθρια, και να βάλετε τη λιγότερη πίεση στο σώμα σας από ένα παραδοσιακό ποδήλατο.

 

Εάν οι λόφοι σας αποθαρρύνουν από την οδήγηση ενός ποδηλάτου, τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι η τέλεια λύση! Η ώθηση θα σας βοηθήσει να τροφοδοτήσετε δεξιά επάνω τους λόφους, και ενισχύει το επίπεδο ικανότητάς σας τόσο πιό μακροχρόνιο, τα γρηγορότερα ταξίδια είναι πάντα προσιτά. Όχι άλλο ανησυχητικός εάν μπορείτε ή όχι να το κάνετε!

 

 

Πρότυπο

C6

Πλαίσιο

6061 πλαίσιο κραμάτων αργιλίου

Δίκρανο

Δίκρανο αναστολής κορωνών κραμάτων αργιλίου με την ανταπεργία

Μηχανή

αβούρτσιστη οπίσθια μηχανή πλημνών 48V 1000W

Ανώτατη ταχύτητα

γύρω από 40km/h

Μπαταρία

μπαταρία λίθιου 48V 17.5Ah Samsung

Σειρά

Πλήρως ηλεκτρική σειρά τρόπου: περίπου 45~50km

Το πεντάλι βοηθά τη σειρά τρόπου: περίπου 80~90km

Φρένο

Μηχανικό φρένο δίσκων με κομμένο το δύναμη χαρακτηριστικό γνώρισμα

Εργαλείο

21-ταχύτητα Shimano

Επίδειξη

Η έξυπνη επίδειξη LCD που παρουσιάζει ταχύτητα, θέση μπαταριών, πεντάλι βοηθά το επίπεδο, κ.λπ.

Ρυθμιστική βαλβίδα

Ρυθμιστική βαλβίδα συστροφής στη δεξιά πλευρά Handlebar

Προβολέας

Προβολέας οδηγήσεων που τροφοδοτείται από την μπαταρία

Ρόδα

26 ρόδα ίντσας MTB " x1.95»

Χρησιμοποιημένη μπαταρία ανώτατη ταχύτητα ποδηλάτων 1000w 31MPH Smlro ηλεκτρική με την οπίσθια μηχανή πλημνών 0Χρησιμοποιημένη μπαταρία ανώτατη ταχύτητα ποδηλάτων 1000w 31MPH Smlro ηλεκτρική με την οπίσθια μηχανή πλημνών 2Χρησιμοποιημένη μπαταρία ανώτατη ταχύτητα ποδηλάτων 1000w 31MPH Smlro ηλεκτρική με την οπίσθια μηχανή πλημνών 4Χρησιμοποιημένη μπαταρία ανώτατη ταχύτητα ποδηλάτων 1000w 31MPH Smlro ηλεκτρική με την οπίσθια μηχανή πλημνών 6Χρησιμοποιημένη μπαταρία ανώτατη ταχύτητα ποδηλάτων 1000w 31MPH Smlro ηλεκτρική με την οπίσθια μηχανή πλημνών 8Χρησιμοποιημένη μπαταρία ανώτατη ταχύτητα ποδηλάτων 1000w 31MPH Smlro ηλεκτρική με την οπίσθια μηχανή πλημνών 10Χρησιμοποιημένη μπαταρία ανώτατη ταχύτητα ποδηλάτων 1000w 31MPH Smlro ηλεκτρική με την οπίσθια μηχανή πλημνών 12Χρησιμοποιημένη μπαταρία ανώτατη ταχύτητα ποδηλάτων 1000w 31MPH Smlro ηλεκτρική με την οπίσθια μηχανή πλημνών 14Χρησιμοποιημένη μπαταρία ανώτατη ταχύτητα ποδηλάτων 1000w 31MPH Smlro ηλεκτρική με την οπίσθια μηχανή πλημνών 16Χρησιμοποιημένη μπαταρία ανώτατη ταχύτητα ποδηλάτων 1000w 31MPH Smlro ηλεκτρική με την οπίσθια μηχανή πλημνών 18Χρησιμοποιημένη μπαταρία ανώτατη ταχύτητα ποδηλάτων 1000w 31MPH Smlro ηλεκτρική με την οπίσθια μηχανή πλημνών 20Χρησιμοποιημένη μπαταρία ανώτατη ταχύτητα ποδηλάτων 1000w 31MPH Smlro ηλεκτρική με την οπίσθια μηχανή πλημνών 22

Όροι Delivery&Trade

  

1) Μπορούμε να στείλουμε τα ε-ποδήλατα στους αγοραστές από το σιδηρόδρομο ή θαλασσίως. Συνήθως θα διαρκέσει 45~60 ημέρες.

 

1) Για την τιμή EXW, οι πελάτες υπέδειξαν επάνω την αποστολέα τους για να πάρουν το φορτίο από την αποθήκη εμπορευμάτων.

2) Για την τιμή CIF/FOB, τακτοποιούμε την αποστολή των πελατών που ονομάζονται την αποθήκη εμπορευμάτων, συμπεριλαμβανομένου του τοπικού κινεζικού εκτελωνισμού, τις τοπικές δαπάνες. Οι πελάτες είναι αρμόδιοι για να χειριστούν τις τελικούς τοπικούς δαπάνες και τον εκτελωνισμό.

3) Για την τιμή DDU/DDP, τακτοποιούμε την αποστολή των πελατών που ονομάζονται την τελική διεύθυνση αποθηκών εμπορευμάτων, συμπεριλαμβανομένων όλων των εκτελωνισμών και των δύο πλευρών και όλων των δαπανών λιμένων. Οι πελάτες πρέπει να συνεργαστούν με το λογιστικό πράκτορα αποστολέων μας για να τελειώσουν την εκκαθάριση και την πληρωμή ΔΑΣΜΟΛΟΓΙΩΝ.

 

4), Για την τιμή DDP, παραδίδουμε τα ποδήλατα στη διεύθυνση του αγοραστή, κάνουμε τον εκτελωνισμό και πληρώνουμε όλο το φόρο για τον αγοραστή.

Συσκευασία

Υλικό: Συσκευασία χαρτοκιβωτίων και συσκευασία πλαστικών ταινιών, χαρτοκιβώτιο που συσκευάζει έξω.

 

Η υπηρεσία μας

 

1.Our το εργοστάσιο είναι περασμένη πιστοποίηση του ISO και μπορούμε να παρέχουμε την πιστοποίηση CE.

2.For η μικρή ποσότητα, αγοραστής πληρώνει την πληρωμή 100% και στέλνουμε τα ποδήλατα στον αγοραστή. Για τη μεγάλη ποσότητα, δεχόμαστε την κατάθεση 40% πρίν προετοιμάζουμε τα αγαθά και στέλνουμε τα αγαθά μόλις τελειώνουν την πληρωμή υπολοίπου 60%.

3.Our τα προϊόντα είναι εξουσιοδότηση 1 ετών εκτός από την προκαλούμενη από τον άνθρωπο ζημία.

4.We μπορεί να παραγάγει τα προϊόντα ποδηλάτων σύμφωνα με το αίτημά σας συμπεριλαμβανομένου του λογότυπου.

5. Θα απαντήσουμε η έρευνά σας σε 24 ώρες.

6.When που πήρατε το δείγμα, τα εξετάζουν, και με δίνουν ανατροφοδοτούν. Εάν να έχοντας οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μας ελάτε σε επαφή με, θα σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση

7.We είναι πρόθυμα να δοκιμάσουν το καλύτερό μας που κάνει να σας εξετάσει και να χτίσει μια μακροπρόθεσμη συνεταιριστική σχέση με σας.

 

 

FAQ

 

Q.1: Πού η επιχείρησή σας βρίσκεται; Πώς μπορώ να επισκεφτώ εκεί;

 

Α: Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στην πόλη Shenzhen, επαρχία Guanddon, Κίνα. Καλωσορίστε για να μας επισκεφτείτε.

Q.2: Πώς είναι η συσκευασία;
 Α: Γενικά, συσκευάζουμε τα αγαθά μας στα κουτιά από χαρτόνι εγγράφου. Εάν έχετε καταχωρήσει νόμιμα το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, μπορούμε να συσκευάσουμε

αγαθά στα μαρκαρισμένα κιβώτιά σας μετά από να πάρει τις επιστολές έγκρισής σας.
Q.3: Ποια είναι η διαδικασία καταβολής σας;
 Α: T/T ή πιστωτική κάρτα ή Paypal ή Western Union.
Q.4: Ποιοι είναι οι όροι παράδοσής σας;
Α: EXW, ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, CFR, CIF, DDU, DDP.

Q.5: Πόσο καιρό είναι η χρονική ανοχή;
Α: Για τη μικρή ποσότητα, περίπου 7~15 ημέρες.

Για τη μεγάλη ποσότητα, περίπου 30~45 ημέρες
 Q.6: Μπορείτε να παραγάγετε τα προϊόντα σύμφωνα με τα δείγματα;
Α: Για τη μεγάλη ποσότητα, μπορούμε να προσαρμόσουμε το χρώμα, λογότυπο, ύφος, συσκευασία, σημάδι χαρτοκιβωτίων, διαμόρφωση, ως αγοραστή που απαιτείται.
Q.7: Μπορώ να πάρω το δείγμα και πόσο καιρό θα πάρει;

Α: Ναι.  Μπορούμε να παρέχουμε το δείγμα.  Και πρέπει να πληρώσετε για το δείγμα και το φορτίο.  μέσα σε 7days μετά από να λάβουμε την πληρωμή, θα το στείλουμε έξω.

Q.8: Μπορώ να αναμίξω τα διαφορετικά πρότυπα σε ένα εμπορευματοκιβώτιο;

Α: Ναι. Τα διαφορετικά πρότυπα μπορούν να αναμιχθούν σε ένα εμπορευματοκιβώτιο.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shen zhen Tuxiang Technology co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: admin

Τηλ.:: +8613530411081

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)